Гъдел

Дима Политова 2
Искам
погледа си с теб да споделя,
да се усетя луда и дива.

Искам
да уловя мига,
когато те разтварям като цвят.

Искам
въздишката на кълн,
излязъл на открито -
от влагата погален.

Искам
снежинка на очите ми да кацне
и ти да я изпиеш,
...а гъделът да е за мен...
@