Рiк Старий, прощавай!

Новак Александр Ярославович
Нехай йде вже  Старий  Рік
Час  народжує  новий вік.
У минуле відійдіть печалі,
Справ, яких  ми не почали,
Образа від докорів і слів,
Порожнеча наших гаманців,
Життєва головний біль,
І  думки гіркі,  як сіль.,

Виплату боргів, як кошмари снів
Забери Снігуронька  собі …
Й ту любов, що без любові,
Потопи  у  синім  морі.

Порожнечу, що на кухні,
І  адмінів,  що «потухли»,
Тролів тих,  що нас «дістали»,
Щоб сніговики з собою забрали.

Нехай йде вже  Старий Рік,
Бо приходить новий лік !
Нехай йде  вже  Старий Рік,
На порозі 2013-тий,  Новий Рік.

Він з пороші й хуртовини,
Завітав з добром  цієї днини.
До ялинки поклав подарунки,
На  шибках зробив малюнки ...

А Всім Друзям з i.ua!

Я, новорічний Дід Мороз
Дарую щастя великий віз,

Даю здоров'я міцного на додачу,
У всіх справах задуманих - удачу,
Злагоди, дружби, жартів, ласки,
Щоб життя було, - неначе в казці!