оце так зустрiч!

Аня Шишкова
100 літ та зим-оце так зустріч!
не знаю навіть-радий ти?
моє вдавання не помітиш
так само, як і ті листи,
без відповіді що лишались,
царапала їх просто так,
так легко в мене це писалось,
коли пропав із губ твій смак.
я так давно не спілкувалась
ні з ким. що треба нам казати?
не знаю, чи я посміхалась,
чи так й не вийшло це вдавати.
звичайно, всі чужі говорять
про курс валют і про погоду,
так, власне, всі себе поводять,
така в людей цих дивних мода.
у мене лиш одне питання:
здоровий ти, чи все гаразд?
ти не почуєш те зізнання,
то буде тільки мій баласт