Радуйся

Наталья Соколова 3
Радуйся жизни, Радуйся,
Радуйся солнца лучу,
Радуйся детям и житнице,
И зажигая свечу.
Радуйся всем кто незыблемо
Путь пролагает к тебе.
Радуйся тем, что незримое
Чудо несешь ты в себе.