Вiтаю з Новим Роком

Богдана Синюк
Вітаю з Новим Роком, дві тисячі тринадцять!
Хай іскорки шампанського в бокалах заіскряться
Бажаю всім здоров’ячка, веселощів, кохання
Щоб щастя було з Вами від вечора до рання



Фото з інтернету