Людина

Анастасия Билоус
Ти найкраще створіння,
Бо ти є людина.
Твоє «вічне коріння»*
І мила дитина
Знову радують часто.
І в ніч новорічну,
Подарують завчасно
Любов і щорічно
Будуть ніжно тримати
Тебе за долоні.
Бо і Їм тяжко знати,
Якщо ти у полоні
Той ненависної всіма
Жорстокої долі.
То ж бо треба цінити
Всі ніжні моменти.
Бо вони сили жити
Дають й інструменти. 



*предки