З Новим роком!

Раиса Андрейчук
З Новим роком! З новим щастям!
Із Різдвом Христовим!
Хай в цю ніч, як в добрій казці,
Все буде чудово!

Дід Мороз в червоній торбі
Хай несе дарунки.
Друзі - сміх приємний, добрий,
Радість, поцілунки!

Хай відчується тепло
Рідних і знайомих.
Щоби посмішок було,
Як зірничок, в домі!

Щоби в рік Новий збулись
Мрії і бажання...
Миру, злагоди, здоров*я,
Успіхів, кохання!