Кохайте

Евгения Ворошилова
Кохайте улюблені діти мої
Кохайте, ваш час вже минає,
Ми разом підемо у серце Землі,
Нас щастя і сила єднає.

Підемо в країну де казки живуть,
Зустріне нас матінко мила,
І де в небесах океани пливуть,
І де всі літають на крилах.

Кохання багату в нас долю несе,
Дарунок від втрати та болю,
І пісня мов річка співає, тече,
Кохання це кроки на волю.

Кохайте улюблені діти мої
Єдина та вірна ця зброя,
Щоб жити та мріяти в серці весни,
Надію шукати з любов’ю.

29 грудня 2012 р.