Львiв

Своя Бениславская
О, Львів, коханий Львів,
У тобі я залишила кохання своє.
Таку любов, яку не бачив ти,
Юнацьку хоч, але таку міцную.

Ти залишився, та ще ти довго будеш,
Але кохання вже пройшло,
Але я буду пам'ятати тебе, мій герою,
Таким міленьким, теплий та гарненьким.

Спитай, як я себе почуваю...
Але ж не добре - сильно серденько кричить.
Кричить до тебе, мій маленький,
Кохає тебе до сіх пір.

Клянуся, до тебе я приїду,
Не з ним, з другим, мабудь,
Але кохання своє я залишу
До тебе, мій коханий Львів.