Вередлива красуня

Сергей Кропотов
бажаєш ти конфет смачних
і квітів кольорових
бо вередлива ти красуня
одна для мене з між усіх

я бачу сни чудові тії
в котрих гуляєм ми з тобою
під ясним небом вечора земного
і щастя світить нам невидимим світилом

і компліменти я тобі говорю
й цукерки, й квіти залюбки
пишу я вірші лиш для тебе
оскільки мене надихаєш ти

я всім бажаю те відчути
що я відчув поряд з тобою
і незабуду я до смерті
солодкий смак від поцілунків...