якась маячня.. принаймнi на мою думку

Сергей Кропотов
от що генерує замучений мозок о 4 годині ранку) і доречі всіх з наступаючим новим роком!!!

гей, ти, привіт
а ти сьогодні наплював на всіх?
обматюгав бабусь біля під'їзду?
чи випив літер рево, ягуару?

а чи посцяв в під'їзді?
ні? тоді твій день пропав
бо ти ж пропаще бидло- мужичок
хоча який ти там мужик...

послати нахер всіх, а дівчину на кухню,
і обісрати тих хто робить гарно щось,
насрати в коментах не зрозумівши
про що говорять люди на землі

бухай, кури, і здохни падло
бо ти примат і навіть гірше,
ти не достойний жити на землі
і де з'являєтесь такі??((

і ось можливо цей ти вірш обматюгаєш
можливо навіть сам колись писав вірші
але до сраки все що було десь, колись
адже ти Бидло "кращий" на землі, не так?

моя повага всим тим людям
котрі ще вміють думать головою,
адже нас всіх зомбують кожен день
щоб мислти ми не могли самі

і день прийдешній нам покаже
в якому чистому гівні, живемо ми
в ілюзії свободи, плекаючи надію на життя....