Без перерви, малюночок

Зозуля Юрий Павлович
безперервні чуда  —  диво?
                й день на ніч, мов дух у тіло!
й ще не звідані, й відомі?
                й Бог усюди: як-от в домі!
сліпо впертись, чи признати?
                й хоч промінчиком ставати!
може, отакий сенс... жити?
                й разом з Ним у світ світити!
й чистим-чистим себе мати?
                й у гріхи не залізати!
а душі, скромно-чарівній?
                так й служить їй??  — як царівні???