казка

Королёв Дмитрий Федорович
…І я від погляду твОїх, зелених,
Немов юнак, відчуваю крила!
І  не забути хвилин шалених –
Наскрізь  купідонові стріли.

І я вже століття для тебе снами;
І ти вже століття моя єдина.
Ми - казка з вітрилами та вітрами-
Чудовисько і перлина.

31.12.2012