люблю тебе

Чуприков Роберт Компрачикос
Кожну ніч,
В моїх думках лиш ти.
Я так хочу,
До тебе піти.
Ти моя, єдина в світі
Кохана, люблю тебе.
І хоч на дворі,
Спека страшна стоїть,
І хоч зимою,
Тіло все дрижить.
Ти моя, єдина в світі
Кохана, люблю тебе.

Приспів: Люблю тебе!
               Люблю тебе!
               В моїй душі лиш ти одна,
               Так сильно тебе люблю я,
               Тебе,люблю я.

І хоча би там,
Що не сиалось в житті,
Знай з тобою-2 рази
Буду я завжди.
Ти моя, єдина в світі
Кохана, люблю тебе.
І на війні,
І в мирний час також,
Допоможеш-2 рази
Вижити отож,
Тебе тільки люблю я,
Потрібна тільки ти мені в житті моїм.

Приспів:

Весь світ я покладу тобі до ніг кохана,
Люблю тебе, тільки тебе, на інших незважаю.
Ти моя одна.

Приспів: Люблю тебе
               Люблю тебе,
               Як зірка з неба ти
               Впала в душі моїй,
               Тебе люблю,
               Моя кохана прошу ти,
               Прошу тебе, прошу не йди.
               Я люблю тебе-2 рази.


Пародія на пісню Queen "Show must go on"