Перад Новым Годам

Сандра Салостий
Паўзе ўдалячынь Цмок,
Цэлы год усіх мучыў ён.
Хутка з'явіцца Гадзюка,
Пакусае нас, падлюка.

Кожны год мы чакаем цудаў ...
Казкамі нас корміць нячысцік:
"Будзе мудрая Змяя!"
Гэта поўная фігня.