Аннi Алексеенко

Своя Бениславская
Щасливою ти будеш "най" у світі
І цілий день кохати будеш як ті квіти,
Які зустрінуть тебе
Сьогодні, завтра та повіки.

Цей світ він подарує тобі
Такий, яким не бачила ще ти,
Яскравою ти будеш, сонце моє,
Теплішою за теплих ще котів.

Не плач, ще твоя пісня пролунає,
А поки почекай, тремти від страху.
Зроби зупинку перед шляхом,
Зажди, він скоро буде поряд
Щасливою ти будеш, сонце моє.