After New Year s evening

Александр Скурьят
New year's day,
 I've drunk like mad,
And now, today,
 I feel so bad.

 My head like bell,
 I lay in bed,
 Like pig my smell,
 And look worse pet.

 And humbled to dust
 By awful rock,
 Stand up I must,
 And go for work!