Зiрки блукають

Надежда Сергиянская
Огортають небо хмари сиві,
 І зірки блукають поміж них,
 Не радіючи ні снігу, ані зливі,
 Ні тому, що тануть, ранком, сни.
 Ринуть вгору, як роса улітку,
 Чи сніжинками униз – красиво –
 Миті залишивши, щоб досвітній
 Відшукати блиск зірок мінливий.
 Милуватись на зимовий ранок,
 На хмаринки,що летять жвавіше,
 Сподіваючись, що саме цей світанок
 Подарує день найщасливіший