В рiзнобарв святкових кульок

Надежда Сергиянская
В різнобарв'ї святкових кульок
 Та гірлянд грайливо-веселих
 Рік новий неспішно крокує
 Від оселі та до оселі.

 Десь чекають його давно вже,
 Сподіваючись на майбутнє,
 Що закреслить або продовжить
 Наболіле чи незабутнє.

 Десь він з'явиться непомітно,
 Серед клопотів, справ важливих,
 Прислухаючись так привітно
 До бажань звичайно примхливих.

 Новий рік принесе – в ненастя
 Чи морозну ніч новорічну
 Всім, хто вірить в майбутнє – щастя.
 Хай же буде для всіх це звичним:

 Сподіватися гарних днів.
 У морози, відлиги, зливи…
 Та радіти відверто їм –
 Дням, що стати зможуть щасливими