Я не буду

Марьяна Магега
Я боюсь ступати на землю, де твої сліди
Надто сильно пече та любов, чи те, що
вона була оманою

Моє серце все більше нагадує решето, а
ти....
Не жалієш набоїв... А потім все викуриш
з маріхуаною

Я не буду торкатись вікна зимовими
ранками
І топити замерзлий іній пекучими
сльозами

Ти не будеш чекати мене. Ані тут, ані
там за фіранками
Ти давно вже не мій... Ти украдений
передозами