Год змеи 2013- ть. укр. язык

Пётр Лавренчук
Змій-дракон,- змійкою обертається,
Та сніжною зимою,- він з нами прощається.
Змія загрозливо тринадцяткою згортається,-
Хитра й мудра в багатьох справах знається.

Змію не чіпай!- то і вона тебе не зачепить,
Вона любить правду,брехні дуже не любить,
Без "базару" тихенько в обіймах задушить,
Горе чекає того,хто на неї випадково наступить.

Змій багато живе на київських горбах,
Вони не ручні,в людські подоби вдягнулись-
І із Карпат та Поділля вилізли "змії на понтах",
З чернігівщині та сумщини болотяні медянки "підтягнулись".

Немає бридкішого видовища,як у купі перекручені змії,
Правда є!Це бійка у українській Раді чи Зраді,
Змій частенько використовують хитрі лиходії,-
Перед здвиженням вони з вужами марширують на параді.

Змія точно не поповзе на спарювання на Північ,
Там холодно і чакають сало,яйца та "рабсилу",-
В цьому році українська змія може буде жити по Грінвічу,
За умови, що "принцесу-змію" з терраріуму б відпустили.

Змія частенько голодна вигріваеться на кримському сонці,
Потреться спиною,об бетонні українські стадіони,
Змії продовжать реформи,вони здоров"я нашого охоронці-
Змія полюбила "наших": Обломова,Сердючку та матюкливу Мадонну.

Змія раціональна,вона береже свій яд та сили,
Змії безпечніші від людей,вони тільки кусаються,
От би, за брехню кого треба за сідниці укусили!
Та і симпатичні зміючки,ще на Хрещатику зустрічаються.

ФОТО ИЗ ИНТЕРНЕТ.Автор не известен.