Щось

Сергей Кропотов
я бачив світ колишнього покою
я плавав небосхилом сприйняття
і світ відкритого натхнення
мене забрав у небуття

там десь за хмарою життя
ми втратимо дух сприйняття
кайданами всесвітнього спокою
від нас залишать тільки зброю

песимістичне сприйняття
тебе погубить, жабеня
анонсом райського життя
у пеклі завершиш життя