Бусинки

Ольга Теплякова
Закружились бусинки –
Та - та - та! Та – та – та!

Подружились бусинки –
Да – да – да! Да – да – да!

Засмеялись бусинки –
Ха – ха – ха! Ха – ха – ха!

И запели бусинки –
Ля – ля – ля! Ля – ля – ля!