Простая лирика...

Лара Максименко
Зізнання,
Чекання,
Зітхання,
Мовчання...
Розлуки як муки, несила збагнути,
Кохання,
Страждання,
І пристрасті згуби.

Чорніють від фальші слова пустозвонні,
Коронні,
Безсонні,
Як ніч монотонні.

І сіють,
І віють,
І вміють...
Серця розбивати, але не кохати!!!