О, чараунiцы, кветкi палявыя...

Люба Солошина
О, чараўніцы,
                кветкі палявыя,

Лясныя,
              прыдарожныя –
                свае!

Калі душу мне цісне
                настальгія,

Вы
       нібы лекі для мяне…