Дорога моя матуся

Солнечный Зайчик -Детям
Ранок.  Кішка потянулась,
Подрімала ще з хвилину.
Мати ніжно посміхнулась,
Приголибивши дитину.

Зацвіли веселки фарби,
Дрізд співає біля хати.
Як же стало в світі гарно:
Посміхнулась ніжно мати.

Я її цілую очі,
Все на посмішку дивлюся:
"Все віддам тобі, що хочеш,
Дорога моя матуся.

Намалюю нашу хату
І тебе, найкращу в світі."
Хай сміється завжди мати,
Щоб сміялись з нею діти.

4.01 2012.
"Солнечный Зайчик - Детям"

Иллюстрация из интернета. Спасибо авторам.
http://stat8.blog.ru/lr/0c28e2da4d7e2b356eddeb93268b09da