I have one sweet dream

Фаина Фанни
I have one sweet dream,
Just once to be with him.
One time touch  his face.
To be near him few days.

I have one sweet dream,
See golden sunbeam
In his brown eyes.
It would be so nice.

I have one sweet dream,
I'm  on the throne as a queen
He would be near as  a knight.
Just one day or one night.