Доктор

Пина Коллада
Маленька Катруся у лікаря грала...
Улюблену ляльку вона лікувала!
Прослухала спинку,заглянула в очі-
Які ж бо солодкі ті мрії дівочі!

Зайчаті стрічками пов'язані вушка,
Ведмедю під лапки-м'якенька подушка.
Подерті на клапті,щоб бути бинтами,
Гарненькі серветки,що взяті у мами.

Пробігли літа...У місцевій лікарні
З'явилася лікарка добра і гарна!
Всміхаються діти до неї невпинно,
Ту лікарку звати тепер-Катерина.

Для всіх пацієнтів,малих і великих,
Знайде добре слово і правильні ліки.
Бо мрії,що діти до них так охочі-
Здійсняться,якщо цього дуже захочеш!