Мiж буденного та святкового, - ви теж?

Зозуля Юрий Павлович
   усе Замісене на Дусі,
   то й Голосі Його та Слусі;
   й поспіль сполучене з Душею:
   яка різниця як, чиєю...

   ось нині — вповнені не болю!
   й щиро поділимся, й собою!
   й життям, пронизливо не знаним!
   хоч вікопомно воно з нами!

...його вогні — ношу в собі!
   щоб мати прихисток, й давати!
   й Духу стихію cю віддати!
   без розпитів, зітхань, борні...