***

Ирина Броило
Буває холодно на серці
І якось боляче в душі
Ти не спитаєш в мене що це?
!та біль породжує вірші..
що це за біль що це за холод?
А ти не мій...
А ти не поряд!
Тому душа моя болить
Немає сенсу далі жить.
знов за вікном самотній вечір
Так хочеться відчути твої плечі
Так хочеться зануритись в твій погляд...
скажи мені чом ти не поряд?
Опало листя із дерев
Похмура осінь за вікном
А що тепер?а що тепер?!
Так жаль але ми не разом....
Зігрій мене своїм теплом.
..