До весни

Пекторальдонбасс
         До  весни

За  кришталеві  грати  -  до  весни…
Льодяники? Розтануть? Може, й  втіха…
Троянди  кришталеві  серед  снігу,
Зимовий  сад,  палаци  крижані
Та  довгі – довгі,  білі – білі  сни…

Яка  краса…  казкова  і  крихка
І  -  бажана…  До  справи  весняної
Убереже  проміння  бурштинове
Осіння  туга  золотава  і  легка  -
За  літом,  що  минуло  -  без  любові…

22.08.12.