Чарiвне Рiздво

Маргоша 2
            Що це за співи линуть у Різдвяну пору?
            Це у дворі дітлахи весело колядку співають,
            І щедрівки звучать у кожній хатині хором.
            А у дитячих руках ніжно дзвіночки лунають.
 
            Усмішки й радість усім Різдво дарує.
            Колядками, щедрівками воно нас зачарує.