Усе для..

Ваня Громяк
Густі , їдкі , сірі тумани
Панують в моїй голові .
Вони вводять мене в оману
Не перший раз в цьому житті.

І мов сліпий , я знов кажу їй,
І мов глухий , не чую:"Ні".
Слухаю голос той могутній,
Що поселився в голові.

То він створив усі тумани ,
То він породжує вірші ,
То він цілить болючі рани,
Що сам їх робить у душі.