Надвечiр я Рiздва

Клавдия Дмитрив
На небі зірка вже з'явилась,
Сім'я вечеряти сідає.
Усі вже щиро помолились,
І кожен Бога прославляє.

По всьому світу в кожній хаті
Свіча в підсвічнику пала.
Щоб цілий рік були багаті
І щоби радість теж була.

Кутя смачна: горіхи з маком,
В ній є родзинки, мед, вода.
Святвечір є прекрасним знаком-
Він надвечір'ям є Різдва.

Сім'я вечеря, колядує
І славить Бога від душі.
Хай лад у сім'ях запанує
Й здоровими хай будуть всі.

Щоб через рік могли зібратись
І скуштувать дванадцять страв.
Святвечора щоб дочекатись
І втрат ніяких щоб ніхто не мав.

Різдв'яна зірка кожному хай світить,
Хай вказує всім вірний путь.
Хай зла ніхто не зробить, не помітить.
Святвечору й Різдву щороку буть!

                06.01.2013