Природа

Дмитрий Демуз
видео    http://youtu.be/KCSPO3xQRrs

По той бік Осені залишилось тепло,
І промінь  Сонця на твоїх долонях…
А в жилах кров набатом б’є по скронях:
- Це все було… це все уже було…

Ти вийдеш з Осені із сумом на очах,
Одягнеш сукню… білу… мов весільну…
І закружляєш в полі заметіллю…
Аж доки не повернеться Весна…

А потім зміниш біле полотно
На оксамит полів, садів зелених,
І щедрим Літечком повернешся до мене,
І знову принесеш своє тепло…

По той бік Осені залишилось тепло,
І промінь Сонця у твоїх долонях…

13. 12. 2012р.