Плаче осiнь

Юрий Шапиро
МОБИЛЬНЫЕ СТИХИ


Плаче осінь за віконцем
За зеленим листям, сонцем,
За блакитним літнім небом,
Стука гілкою до тебе.

Наче хоче пожалітись,
Біля пічечки зігрітись,
Бо вже скоро на поріг
Упаде пухнастий сніг.

Зарояться білі мухи,
Заспіває завірюха,
Затріщить замерзлий ліс
І червоним стане ніс.

І поїдуть у санчатах
Наші хлопчики й дівчата
За розвилкою доріг
Зустрічати Новий Рік.



Юрий Шапіро м.Херсон