Мина час

Настя Булавка
Минає час...
Я знову намагаюся забути,
Але думки гіркі, неначе та отрута.
Не буде нас.

Повільна мить...
Я з нею попрощаюся востаннє
І припиню в твоє життя своє втручання.
Нехай болить.