Сестрi. У човен сядемо, попливемо в туман... укр

Лариса Геращенко
У човен сядемо, попливемо в туман,
Дитинством заціловані з тобою
Рікою тиші. Тиша – то обман,
Що розділяє нас прозорою габою.

У поле підем – колоски збирать.
А ще раніш – волошки в житі сині.
Життя – то ліс, а ліс то є життя,
Яке гойдає нас мов листя в дні осінні.

У човен сядем. Тільки ти і я.
Нема нікого навкруги. Нічого.
Сестричко, сестронько, далекая зоря,
Я на землі живу, твоя любов – зі мною.

Березень,2001р.

(Сестричка ушла в мир иной 12.12.98г)
29.09.2022- скучаю до сих пор. Помню и люблю.

(На фото Чернігів,р.Стрижень,
Красний міст)