Amor non est medicabilis herbis

Кристина Сырова
Безнадійно зношена,
До секретів вицвівша.
Ще без цвіту скошена,
Лиш росою вмита.
На чужих обличчях
Зморшками пропалена.
На своєму втрачена.
Ролями пройшла.
Дорогими фарбами.
Брошки. Шпильки. Платтячка.
За манірним поглядом
Подумки налякана.
Літри болю стримала
Й безпричинно плакала.
В твоє серце кидала,
Як в фонтан слова.
Коли сонце зійде знов
Загадаю знов любов.
І нехай поношена,
Як жорнами змелена…
Як об цвяхи зранена
Об чужі слова.
Та я шита мріями
Божевільно вірячи
Янголи не баряться.
Янголами виткана.
Небом нам дарована
Та Любов Свята!