Тiльки ти

Ваня Громяк
І знов густий та гіркий дим
Вдихає в себе моє тіло .
Мене вбиває нікотин ,
А ні , від тебе все зомліло.

Твій погдяд , запах і вуста,
Твій голос - чистий та спокійний.
Мене вбиває німота ,
Мені потрібен знак рушійний.

Скажи мені : чи так , чи ні ,
Дай свою відповідь рішучу!
Набридли всі твої пісні,
Облиш вже магію дівочу.

Навколо лиш густий той дим ,
Навколо лиш бетонні стіни.
Колись ми разом тут жили ,
Тепер окремо , без причини.