Френдзона

Сергей Кропотов
на серці рана, на очах сльози
забуваєш про мене в дорозі,
я на все заради тебе готовий
але я у твоїй френдзоні

уві снах я бачу тебе,
а ти навіть про це не знаєш
я так хочу цілувати тебе
коли при зустрічі обіймаю

так серденько болить і крається
коли бачу що з іншим гуляєш,
нажаль нам не бути разом
тому що ти мене відторгаєш

зірку з неба дістав,
переплив океан я зрання,
мої мрії пішли в небуття
а все тому, що Ти не моя

і нехай тобі щастя всміхнеться
і знайдеш ти кохання своє,
я ж на кризі що в серці росте
відпливу до далеких країв...