Найкраща доля той мати...

Людочка Самойлова
На світі країна існує,
Де подих добра зігріває,
Безмежно кохання панує,
Усі негаразди спливають,
Де щастям горять оченята,
Де ніжно стискають долоньки …
Найкраща доля той мати,
Що бачить щасливою доньку!

Весни благодать процвітає
В душі, в почуттях і у серці,
Господь-чарівник прикрашає
Життя кольорами веселки,
До віку, до віку  тримайте
Кохання вогонь незгасимий!
Найкраща доля той мати,
Що має щасливого сина!