бо ти

Цезарь Таежный
ти хочеш,щоб я був сліпим
я легко довіряюся тобі у цьому
ти хочеш,щоб я був німим
мені буде важко вимовити слово

бо ти
єдина ціль
мого жалюгідного існування
бо ти
чиста вода
цілую вперше
наче востаннє
бо ти

ти можеш спинити це все
безумств подій у вирі ілюзій
ти можеш убити мене
я не буду проти, не чекаю згоди

2009