Рiздвяна нiч

Алексей Ковалевский Укр
«Інакше все втрачає сенс...» —
Так думав я.
                І був щасливий,
Що ти родився що з небес
Оце розсіюється мливо,

Снаги такої додає —
Немов зціляє хворе й кволе...
І відав я: «Звичайно, є...» —
І був щасливий, як ніколи.