ВсI такими як Ви не будуть,

Федик Юрий Михайлович
Всі такими як Ви не будуть,
Є на це вагомі причини,
Хтось малює в житті етюди,
Хтось живе за кермом машини .

Хтось живе непомітно, тихо,
Споглядає цей світ душею,
Не бажає нікому лиха,
Йде дорогою лиш своєю .

Хтось бажає грошей, як митар,
 В них  шукаючи марно долю,
Та багатший за нього злидар,
Що найбільше цінує волю.

Кожен день він радіє щиро,
Сонцю,вітру, дощу і зорям,
І наповнює душу миром,
Щоб не було в ній місця горю.

Хтось бажає стати відомим,
Щоби ЕГО задовольнялось ,
Хтось щасливий  прийти додому,
І бажає лиш  правди малість.

Хто ,скажіть, із них щасливіший?
З ким би Ви подружились в житті?
Всіх нас слово красиве тішить,
Всі ми грішники, всі ми святі.

Нас багато, та всі ми різні,
Молоді,дозрілі, відомі,
Хтось знаходить себе у пісні,
Хтось знаходить себе у слові.

Всі такими як Ви не будуть,
Ми несхожі і це прекрасно,
 Ми не вічні, ми тільки люди,
Хай всім  щиро всміхнеться  щастя