Amo ver. 2

Ольга Смоленская
Я цілую твою відсутність
У тонкі прохолодні губи.
Обіймаю твою підсвідомість,
Її у мені через край.

Ти ховаєш свої надії
Серед тисяч порожніх ілюзій.
І плетеш кольорові мрії
На столі недопитий чай.

Ти забудеш, мабуть, все завтра.
Замість мене - порожнє місце.
Замаскуєш його під щастя,
Що у грудях тисне- нехай!

У мені вся моя рішучість
Мабуть вперше з початку світу
Розревілась й вина напилась,
І пішла десь за небокрай.

Все ж відправлю листа конвертом,
І у нього вкладу всю ніжність.
А вкінці друкованим шрифтом
«Цілую. Твоя Май».

11.01.2013