Тиша розляглась... укр Вадим Жалюк

Оксия Жмгоо
***

Тиша розляглась
Гуркотом товарняка
Нічного.
Зашарілась
Алергією горловина
Переїздів
З семафорами.
На ребро витрушуємо
Кишені.
Чвертку хліба…
По зустрічній – лишка
Сонцем закотилася,
І колишіть хвиля
Ранню паморозь
У клекоті журливім.