Восени

Инна Бунина
Падолистом рясним спливають теплі дні,
У дзеркалі душі - мелодії сумні.
І небо - синьоокий птах,
Курлить журбою по літах...

Листок багряний у руці
Навіює думки всі ці.
Коли поважна й шаноблива гостя,
Рудим волоссям грає в високості.