Котячi iгри

Александр Зубрий
…Ти згорнулася, мов кошеня,
Я вбираю тепло твого тіла.
Може, хочеш сметанки горня?
Дай сигнал мені муркотом милим.

Поцілую рожевий твій ніс,
Поцілую усюди, де схочу.
Ти, бешкетнице, хай йому біс,
А чому не заплющила очі?!

Тихий сміх спонукає до дій,
Я – твій котик, а ти – мій клубочок.
Наче крейда, став місяць блідий,
Як побачив ту гру серед ночі…
:-)

11.01.2013