One, two, three, four...

Виктория Грекова
One, two, three, four,               
I’m sitting on the floor,               

Five, six, seven, eight,             
Eating pizza off the plate,            

Nine, ten, eleven, twelve,         
I do it lonely – by myself!            
               
Thirteen, fourteen, fifteen, sixteen,       
It doesn’t mean that I’m mean.                Это не значит, что я скупой (жадный)

Seventeen, eighteen, nineteen, twenty,    
I’m still hungry but the plate is empty!